Reserveren of een vraag stellen?

Je kunt hieronder het formulier invullen, maar bellen mag uiteraard ook gewoon.

Zelf kom ik uit Woudenberg en fotografeer vooral in de nabije omgeving. Denk daarbij aan Maarn, Leusden, Amersfoort, Doorn en Soest.

Wil je graag een andere locatie kunnen we het natuurlijk altijd bespreken. Houd er wel rekening mee dat er dan reiskosten vergoeding bij komt en in sommige gevallen een kleine vergoeding voor de reistijd.

Bij een reservering is het fijn als u hieronder Minimaal invult om wat voor shoot het gaat, wanneer en waar u de shoot wens. Heeft u geen voorkeur voor een locatie is dat niet erg dan bespreken we dat later samen nog. 

06 517 000 33

Bereikbaar tussen 9.00 en 21.00 uur

info@fotografiebijmarleen.nl

Veel gestelde vragen

Heeft u vragen? Ik beantwoord ze graag!

De keuze van de locatie kiezen we samen. Je kan zelf een voorkeur aangeven, maar ik kan ook opties aandragen. We zullen in goed overleg een locatie uitkiezen. Waarin u als klant uiteindelijk beslist. Wanneer ik een minishootdag of themashoot organiseer staat de locatie wel al vast.

Dit is afhankelijk van het soort shoot. Kleine kinderen kunnen rustig worden van een knuffeltje en voor een dier kan het fijn zijn om een speeltje, snoepjes of wat drinken mee te nemen.
Wel vraag ik altijd meegenomen spullen niet te laten zien van te voren. Een kind met een knuffel zal daarna niet zonder knuffel op de foto willen. En een dier die weet dat er snoepjes zijn, zal daar erg op gefixeerd zijn. Dus dingen meenemen mag, maar doe dit stiekem.

De eerste 10 km reken ik geen reiskosten. Alles daarboven reken ik 25ct per km gerekend vanaf 3931.
Dit geldt voor locaties die specifiek gekozen zijn vanuit de wens van de klant. Kom ik zelf met het idee van de locatie dan reken ik geen reiskosten.

Wanneer de shoot klaar is ga ik thuis een selectie maken met een kleine bewerking. Vervolgens krijg u een link met een wachtwoord en kan u de foto’s bekijken. Dit kan ook via deze website (tab: bestellen). U vinkt dan uw keuze aan de foto’s worden dan z.s.m. digitaal toegezonden in groot formaat.

Over kleding zeg ik altijd, draag wat bij je past. Maar bij voorkeur geen te felle kleding of te drukke prints. En een klein beetje op elkaar afgestemd is ook wel mooi. Zelf vind ik natuurtinten altijd erg mooi voor op de foto. 

Na de shoot en fotokeuze ontvangt u een factuur van mij. Deze kunt u overboeken maar ik kan ook een tikkie sturen. 

Tijdens de shoot heb ik altijd een formulier bij mij om in te vullen. Hierin kunt u aangeven of ik de foto’s wel of niet mag gebruiken op website en sociale media. U heeft hier een geheel vrije keuze in, die ik ook altijd respecteer en naleef. 

Ja, het is ook mogelijk om fotoafdrukken te bestellen, of andere fotoartikelen.

Bij sommige pakketten zit het er al standaard bij. Maar anders kan je mij altijd om meer informatie vragen.