Vragen en/of Reserveren

Wat leuk dat u ervoor kiest contact met mij te zoeken. 

U kunt het formulier hieronder daarvoor gebruiken. U kunt zelf aangeven hoe u het liefst daarna benaderd wordt door mij. 

Het formulier mag u gebruiken om alleen een vraag te stellen, maar ook om direct te reserveren. U kunt dan als u dat wenst een datum en tijd doorgeven. Bijvoorbeeld als er een speciale gelegenheid is waarop u wilt dat ik erbij ben. 

Onderaan vindt u nog veelgestelde vragen

Heeft u nog vragen of wilt u een tijd reserveren. Of nog geen tijd maar wel contact om samen tot een tijd te komen. Dan kunt u hieronder het contactformulier invullen. Tijd en datum zijn dus optioneel. Alleen een vraag mag ook. Maar wie weet staan deze ook al tussen de veel gestelde vragen hieronder.  

Contactgegevens

Marleen van Es

3931, Woudenberg

info@bijmarleen.com

Tel: 06 517 000 33

Contact Formulier

Veel gestelde vragen

De keuze van de locatie kiezen we samen. Je kan zelf een voorkeur aangeven, maar ik kan ook opties aandragen. We zullen in goed overleg een locatie uitkiezen. Waarin u als klant uiteindelijk beslist. Wanneer ik een minishootdag of themashoot organiseer staat de locatie wel al vast.

Dit is afhankelijk van het soort shoot. Kleine kinderen kunnen rustig worden van een knuffeltje en voor een dier kan het fijn zijn om een speeltje, snoepjes of wat drinken mee te nemen.
Wel vraag ik altijd meegenomen spullen niet te laten zien van te voren. Een kind met een knuffel zal daarna niet zonder knuffel op de foto willen. En een dier die weet dat er snoepjes zijn, zal daar erg op gefixeerd zijn. Dus dingen meenemen mag, maar doe dit stiekem.

De eerste 10 km reken ik geen reiskosten. Alles daarboven reken ik 25ct per km gerekend vanaf 3931.
Dit geldt voor locaties die specifiek gekozen zijn vanuit de wens van de klant. Kom ik zelf met het idee van de locatie dan reken ik geen reiskosten.

Wanneer de shoot klaar is ga ik thuis een selectie maken met een kleine bewerking. Vervolgens krijg u een link met een wachtwoord en kan u de foto’s bekijken. Dit kan ook via deze website (tab: bestellen). U vinkt dan uw keuze aan de foto’s worden dan z.s.m. digitaal toegezonden in groot formaat.

Over kleding zeg ik altijd, draag wat bij je past. Maar bij voorkeur geen te felle kleding of te drukke prints. En een klein beetje op elkaar afgestemd is ook wel mooi. Zelf vind ik natuurtinten altijd erg mooi voor op de foto. 

Na de shoot en fotokeuze ontvangt u een factuur van mij. Deze kunt u overboeken maar ik kan ook een tikkie sturen. 

Tijdens de shoot heb ik altijd een formulier bij mij om in te vullen. Hierin kunt u aangeven of ik de foto’s wel of niet mag gebruiken op website en sociale media. U heeft hier een geheel vrije keuze in, die ik ook altijd respecteer en naleef. 

Ja, het is ook mogelijk om fotoafdrukken te bestellen, of andere fotoartikelen.

Bij sommige pakketten zit het er al standaard bij. Maar anders kan je mij altijd om meer informatie vragen.