Bolle Buiken Shooot

Bent u zwanger of net bevallen van harte gefeliciteerd! Hoe belangrijk is het om deze momenten voor altijd vast te leggen. De grote van de buik of het kleine “breekbare” van een baby zijn later al snel moeilijk voor te stellen is. Een zwangerschapshoot is het beste tussen de 30 en 36 weken. Maar probeer voor uzelf ook te kijken hoe het fysiek met u gaat en hoe zichtbaar is de buik. Een meerling geeft al sneller een zichtbare buik en fysieke klachten. Dan is een shoot is een vroeger stadium vaak verstandig. 

Je kan kiezen voor een zwangerschap fotoshoot met jou alleen. Maar ook een shoot met partner en/of eventueel oudere kinderen. Tot max 3 oudere kinderen is het nog een zwangerschapsschoot. Daarna ga ik het zien als een Familieshoot. 

Ik heb meerdere jurken in de kast hangen die gebruikt mogen worden bij een shoot, voor maar 5 Euro extra. Binnenkort komen daarvan foto´s op deze website. 

Baby Shoot

Veel fotografen bieden newborn shoots aan voor echt net geboren babytjes. Persoonlijk vind ik het leuk om foto´s te maken van kindjes vanaf een maand of 2. Ze hebben net even wat meer uitdrukking in het gezichtje en kunnen het hoofdje ook optillen. Daarnaast kan het kindje dan ook mee naar buiten.

Samen met moeder en eventueel de rest van het gezin gaan we lekker de natuur in om mooie plekken te zoeken. Samen kiezen we een locatie en een goede tijd voor het licht, maar ook voor de slaapjes en drinktijden

Ouders willen vaak ook iets meenemen van bijvoorbeeld een knuffeltje of een speentje. In principe mag dat, maar bent u zich er wel van bewust dat als een kind dat eenmaal heeft gezien, het vaak moeilijk wordt om een foto zonder te maken. Dus ik raad altijd aan om een speeltje eerst te verstoppen in de tas tot het echt nodig is.