Sommige kinderen weten op jonge leeftijd al helemaal wat ze leuk vinden. Ze hebben een ambitie en willen daarvoor gaan. Maar als je bijvoorbeeld model wil zijn of actrice heb je wel een portfolio nodig. Want op die manier kan je gevonden worden en gecast door de vele castingbureaus. Ik kan je hierbij helpen.  

Portfolio opbouwen

Kleine kinderen zijn altijd een grote uitdaging om op de foto te zetten. Maar als ze wat serieuzer en vaak ouder ga je een heel ander soort foto’s maken dan alleen spelend. Ik heb het dan over de kids en jong volwassenen tot 18 jaar die een portfolio nodig hebben. Denk dan aan mooie portretten maar ook full body foto’s. Natuurlijk mag een kind een kind blijven en dat moet ook zeker terug te zien zijn op de foto’s. Er mag gelachen worden en gespeeld. Ben je een tiener dan worden de foto’s sowieso heel anders en totaal niet meer spelenderwijs. Maar natuurlijk wel gezellig. Uiteindelijk komen er voor jong en ouder mooie “volwassen” foto’s uit de shoot die goed bruikbaar zijn en een goed beeld geven van wat het kind/jongere uitstraalt.

Denk jij nou ik wil ook mooie (modellen) foto’s maar ik heb niet direct een portfolio nodig. Geen probleem, ook dan is deze shoot voor jou gepast. 

De shoot is voor kinderen en jongeren vanaf ongeveer 6 (afhankelijk van het kind) tot 18 jaar. Daarna ga je onder de branding fotoshoots vallen bij mij. Als je hier meer over wilt weten klik dan hier. Een shoot kan om meerdere manieren worden ingevuld. Een stoere shoot bij de graffiti, een shoot in de stad of tussen de bomen en planten in het bos. Heb je zelf een idee laat het gerust weten dan gaan we kijken wat er mogelijk is.