DierenFotografie

Voor veel mensen is een hond of kat echt een onderdeel van het gezin. Ze komen er natuurlijk ook altijd lekker bijzitten om lekker geknuffeld te worden. En ze kunnen zich ook zo heerlijk als een kind gedragen, ieder lekker met een eigen karaktertje. Dat is precies waarom ik zo gek ben op dieren. En dus ook de reden waarom ik naast mensen ook zo ontzettend graag dieren fotografeer. 

Naast honden en katten zijn bij mij ook knaagdieren, reptielen en paarden welkom. Maar wilt u uw boerderijdieren graag op de foto mag dat natuurlijk ook gewoon. 

Ook de combinatie van uw kind samen met een dier behoord zeker tot de mogelijkheden. 

HondenFotografie en Hondenwandelingen

Honden zijn samen met katten de bekendste huisdieren. Maar honden komen ook veel buiten en kunnen lekker mee wandelen. Honden worden daarom veelal buiten gefotografeerd in de stad of in de natuur. Wanneer uw hond niet los kan lopen is dat geen probleem. Een riem kan in de nabewerking vak weggewerkt worden. Ik heb ook een draagbare studio tot mijn beschikking. Deze kan ik meenemen of bij mij thuis opzetten. De hond of kat kan ook in de studio op de foto worden gezet.

Binnenkort start ik ook met hondenwandelingen. Er zullen dan 3 tot 5 honden tegelijk mee gaan voor een wandeling. Uiteraard gaat u als baas ook mee. Gezellig dus met andere diervrienden de natuur in en ondertussen maak ik foto’s van de honden op de mooie plekjes die we tegenkomen. 

Heeft u hier interesse in mag u mij een bericht sturen dan houd ik u op de hoogte. Maar u kan ook mijn Facebook en/of insta volgen.

KattenFotografie

Hierboven las u dat ik met honden de natuur in ga. Maar ook met katten is dat zeker mogelijk. Alleen moeten ze dan wel goed luisteren en gewenst zijn aan een riempje te lopen. Een riem kan in de meeste gevallen gewoon weggewerkt worden op de foto. Dus als u een kat heeft wat niet los kan lopen is dat geen probleem. 

Ik heb ook een draagbare studio tot mijn beschikking. Deze kan ik meenemen of bij mij thuis opzetten. De kat kan ook in de studio op de foto worden gezet.

Paarden Fotografie

Paarden wat een prachtige dieren zijn dat! Deze dieren gaan we natuurlijk niet in een studio fotograferen maar lekker in de natuur waar ze thuis horen. Dit kan zijn bij de stallen waar het dier staat als de omgeving hier geschikt voor is. Maar als een dier mee kan in een trailer kunnen we de (vaak) mooiere plekken opzoeken. Deze aan de Treek of de Soesterduinen. Maar er zijn nog tal van andere mogelijkheden. 

Zelf mag je ook samen met je paard op de foto. Dit kan zijn erop maar ook ernaast. Voel jij je fijn in een jurk heb ik er een aantal om uit te kiezen. Deze kunnen mooi gedragen worden op een paard of een wat romantischere/ chique sfeer te krijgen. Maar ben je hert spijkerbroek type ook geen probleem hoor. Ga vooral op de foto zoals jij dat zelf prettig vindt. 

De afgelopen jaren heb ik steeds meer ontwikkeld als dierenfotograaf. Hieronder ziet u een greep uit de vele foto’s die ik inmiddels heb mogen maken. U kunt zelf ook van uw dier zo’n foto aan de muur hebben hangen. Dus mocht u denk denk JA, dit is wat ik zoek. Klik dan onder de foto’s op de contact button.